Jahvina slava – razotkrivena biblijska tajna

Jahvina slava – razotkrivena biblijska tajna - Hirschl, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hirschl, David
DIMENZIJA
8,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Jahvina slava – razotkrivena biblijska tajna.pdf
ISBN
2008186222352

OPIS

Širem čitateljstvu autor otkriva da se iza naziva “Jahvina slava” krije opis svemirske letjelice starozavjetnog proroka Ezekiela. U prvom dijelu knjige on analizira biblijske tekstove da bi potkrijepio tezu da je Bog pripadnik jedne visokorazvijene i moćne vanzemaljske civilizacije, dok u drugom dijelu na osnovu biblijskih tekstova pokušava rekonstruirati izgled te letjelice. Knjiga je popraćena brojnim slikovnim materijalom.

Izdavač Vulkan Izdavaštvo. Pisac, urednik ili priređivač knjige je L.

Želio bi razmijeniti mišljenja o toj knjizi u kojoj su izneseni dokazi da je Jahve bio vanzemaljac jer se vozio u svemirskoj letjelici, koja je u Bibliji tako precizno opisana da ju je sada već moguće rekonstruirati. Index.hr - Komentari članaka-Razotkrivena tajna majstora šibicara: Naučite kako ih prevariti Premda su Ujedinjeni narodi 1986. godinu proglasili međunarodnom godinom mira, samoubilačka utrka u naoružanju još se pojačala.

POVEZANE KNJIGE