Na Brzinu

Na Brzinu - Pirello, Christina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pirello, Christina
DIMENZIJA
3,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Na Brzinu.pdf
ISBN
5432842780950

OPIS

Ljudi, bez obzira na dio svijeta u kojemu žive, pokušavaju otkriti kako se brzo i zdravo hraniti. Čini se da smo svi prezaposleni, prenatrpani obvezama, iscrpljeni i razapeti između svega što je potrebno obaviti.Ponekad se čini da je zaista šteta da su dani kad vrijeme u kuhinji nije bilo tako stresno, kad su se juhe i variva dugo krčkali, kad se pripremao domaći kruh koji se dizao satima i nakon svega uživalo u gozbi odavno iza nas. I premda je to naša prošlost, nema potrebe žrtvovati zdravlje, prehranu, okuse ili kreativnost, a najnovija kuharica u ediciji Mirisi i okusi Makronove Na brzinu Christine Pirello, jednog od vodećih američkih autoriteta na polju zdrave prehrane, donosi ideje kako na brzinu pripremiti pošteni obrok. Ako želite ponovno početi uživati u vremenu provedenom u kuhinji, te ako sebe i svoje bližnje želite hraniti zdravim i cjelovitim obrocima koji su pritom maštoviti i neodoljivi, Christina Pirello otkrit će vam kako te će vas sa svojih tridesetak kreacija istodobno ohrabriti da i sami postanete svoj chef. Christina Pirello jedna je od vodećih američkih autoriteta na području prirodnog zdravlja. U 26. godini dijagnosticirana joj je leukemija s prognozom od nekoliko mjeseci života. Tada je počela primjenjivati načela prirodne i cjelovite prehrane te se četrnaest mjeseci poslije izliječila. Čvrsto vjeruje da joj je upravo prehrana omogućila ozdravljenje. Od 1988. godine poučava vegansko cjelovito kuhanje te predaje diljem svijeta. Autorica je pet knjiga, uključujući bestseler Cooking the Whole Foods Way, koju je Odbor za odgovornu medicinu proglasio najzdravijom kuharicom desetljeća, a njezina TV emisija Christina Cooks nagrađena je nagradom Emmy. Godine 2008. osnovala je The Christina Pirello Health Education Initiative, a 2003. diplomirala nutricionizam.

Pročitajte recepte obilježene ručak na brzinu i pronađite recept za sebe! Na primer, automobil koji se kreće „konstantnom brzinom" od 20 kilometara na sat po kružnoj putanji može da ima konstantnu samo trenutnu putnu brzinu (jednaku srednjoj putnoj brzini), ali ne i trenutnu brzinu, jer se smer kretanja tokom obilaska kružnice menja (i to konstantno). Strast je ponekad teško obuzdati, a seks na brzinu može vas oboje odvesti tamo gdje još nikada prije zajedno niste bili. Što god tko mislio ili preferirao, seks između nagomilalih obaveza ponekad može biti pravi cement temeljima vaše zdrave, seksom ispunjene veze. Nakon što ste odabrali dio podataka zapisanih na taholistiću, sastavite izvješće i zapišite vrijeme trajanja aktivnosti, prijeđeni put učinjen za odabrani vremenski interval, najveću brzinu kojom se vozilo gibalo, vrijeme mirovanja (ako ga je bilo) te moguće kvarove na vozilu (ako ih je bilo). Ponekad dobro dođu recepti za pripremu jednostavnih obroka, pogotovo za večeru, a vjerojatno nema ništa toliko jednostavno kao skupiti namirnice na hrpu i - ubaciti u pećnicu Dok su neki iskoristili lockdown i boravak kod kuće za isprobavanje novih kompliciranih recepata, drugi su se vratili ... na brzinu prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Kaneloni, ditalini, farfale, makaroni, ravioli i tortelini, špageti... Izbor je raznovrsan, kao i mogućnosti, a priprema brza i jednostavna.

POVEZANE KNJIGE