Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja

Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja - Tomašević Lišanin, Marija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomašević Lišanin, Marija
DIMENZIJA
11,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja.pdf
ISBN
2072958306138

OPIS

Knjiga “Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja” nastala je na temelju kvalitativnog istraživačkog pristupa – analize poslovnih slučajeva. Svaki od dvadeset i tri poslovna slučaja koji su našli svoje mjesto u ovoj knjizi,u nju su uvršteni prema pomno definiranim kriterijima.Relevantni kriteriji za odabir pojedine teme ili poduzeća bili su dobra povezanost ili usklađenost s postojećim suvremenim prodajnim konceptima ili najboljim prodajnim praksama koje poznajemo iz razvijenog okruženja.Poslovne organizacije koje su prikazane i analizirane,birane su ciljanim izborom i tako da se pokriju najrazličitija područja gospodarskih ili društvenih djelovanja i s njima povezanih prodajno-pregovaračkih aktivnosti.Svaki poslovni slučaj naslovom najavljuje obrađivanu temu,a popraćen je i kratkim sažetkom ili osvrtom na temeljne ciljeve. Također upućuje na njegovu povezanost s teorijskim konceptima sadržanim u knjizi ” Profesionalna prodaja i pregovaranje ” s kojom čini dobro nadopunjujuću cjelinu. – Zbirka pažljivo odabranih poslovnih situacija i njihovih analiza – Zastupljenost različitih gospodarskih sektora i njima svojstvenih na­čina prodavanja i pregovaranja – Predstavljanje domaćih i inozemnih poslovnih subjekata i njihove prakse prodavanja i pregovaranja na tuzemnom i inozemnim tržištima – Naglasak na ljude, aktere poslovanja, njihova obilježja, uspjehe i iza­zove – Slikoviti prikazi i deskriptivni opisi popraćeni kvantitativnim analizama – 23 dubinska prikaza poslovnih organizacija i istaknutih prodajnih profesionalaca – Problemska pitanja za bolje povezivanje teorije s praksom – Korisno štivo za napredne i za one koji tek ulaze u svijet prodaje i pregovaranja

Koautorica je hrvatskog izdanja sveučilišnog udžbenika Principi prodaje i pregovaranja, te dopunjenog i proširenog BiH izdanja istog naziva, uz još devet drugih udžbenika i knjiga iz područja marketinga ... Samostalna je autorica knjiga Bankarski marketing, Profesionalna prodaja i pregovaranje, Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja te koautorica još devet udžbenika i knjiga iz područja ... Knjiga ˝Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja˝ nastala je na temelju kvalitativnog istraživačkog pristupa - analize poslovnih slučajeva. Svaki od dvadeset i tri poslovna slučaja koji su našli svoje mjesto u ovoj knjizi, u nju su uvršteni prema pomno definiranim kriterijima. POSLOVNI SLUČAJEVI IZ PRODAJE I PREGOVARANJA.

Zagreb: HUPUP · Lišanin, M., T. (2010): Profesionalna prodaja i pregovaranje.

POVEZANE KNJIGE