Škola života – kartice

Škola života – kartice - Šimleša, Bruno | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
4,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola života – kartice.pdf
ISBN
3733762394761

OPIS

Dragi moji, hvala vam što ste mojoj Školi života dopustili da uđe u vaša srca i umove! Odlučio sam kreirati ove inspiracijske kartice ne da biste ih koristili umjesto knjige, već kao podsjetnik na njezine naj­intimnije i najnadahnutije dijelove koji otkrivaju savr­šenu ljepotu svijeta u vama i oko vas. S karticama se igrajte kako god želite. Izvlačite ih u trenu­cima kada vam je potrebna inspiracija i usmjerenje ili pro­bajte naći odgovore na neka svoja pitanja. Sretno! Bruno

Radionicu Novac, valute i kartice održale su studentice Ekonomskog fakulteta iz Zagreba u sklopu projekta Ekononska klinika. Učenici su kroz predavanje, razgovor i ... Predložak na temu anđela, kao i pripadajuće kartice mogu se preuzeti ovdje: Anđeli - kartice i postolje, a prema istom načinu mogu se napraviti i s drugim motivima.

Zaista je to ove školske godine i bilo tako. U moj razred u ovoj školskoj godini došla je i Samah.

POVEZANE KNJIGE