Škola života – kartice

Škola života – kartice - Šimleša, Bruno | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
11,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola života – kartice.pdf
ISBN
1477205289179

OPIS

Dragi moji, hvala vam što ste mojoj Školi života dopustili da uđe u vaša srca i umove! Odlučio sam kreirati ove inspiracijske kartice ne da biste ih koristili umjesto knjige, već kao podsjetnik na njezine naj­intimnije i najnadahnutije dijelove koji otkrivaju savr­šenu ljepotu svijeta u vama i oko vas. S karticama se igrajte kako god želite. Izvlačite ih u trenu­cima kada vam je potrebna inspiracija i usmjerenje ili pro­bajte naći odgovore na neka svoja pitanja. Sretno! Bruno

d.o.o Područje: Popularna psihologija Uvez: Tvrdi uvez SKU: VBZ-1025279 Kategorija: Popularna psihologija Oznake: duhovna moć , duhovnost , inspiracijska kartica , the secret Jezik: Hrvatski Biblioteka: 1000 cvjetova Godina izdanja: 2010 Format: 10*10 ... Dragi moji, hvala vam što ste mojoj Školi života dopustili da uđe u vaša srca i umove! Odlučio sam kreirati ove inspiracijske kartice ne da biste ih koristili umjesto knjige, već kao podsjetnik na njezine najintimnije i najnadahnutije dijelove koji otkrivaju savršenu ljepotu svijeta u vama i oko vas. S karticama se igrajte kako god želite. uređaja u projektu Škola za život Za evidenciju SIM kartica i tablet uređaja u projektu Škola za život potrebno je pratiti sljedeće korake: 1.

Šimleša, Bruno 49,90 kn. Dodaj u košaricu-62%.

POVEZANE KNJIGE