Trilogija Nikopol

Trilogija Nikopol - Bilal, Enki | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bilal, Enki
DIMENZIJA
11,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Trilogija Nikopol.pdf
ISBN
1927437028072

OPIS

TRILOGIJA NIKOPOL, koja se smatra referentnim djelom, pokazuje, ne bez humora, koliko je besmislena opsjednutost vlašću i kod čovjeka i kod božanstava koja je neizbježno proizveo. Enki Bilal je i autor tri filma, od kojih je posljednji, BESMRTNIK Ad Vitam, slobodna “dekonstrukcija” TRILOGIJE NIKOPOL.

Nalazimo se u Parizu u kojem je nakon dva nuklearna rata diktatura na vlasti. Grad je podijeljen na bogate i siromašne, a vanzemaljci su normalna stvar.

Regla Editorial ofrece con este suntuoso volumen la ocasión de gozar ... Trilogija Nikopol / PUBLIKA, Grad Mostar, 60 KM, Publika - Trilogija Nikopol - Hladni ekvator Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. Vašar besmrtnika - Žena-klopka - Hladni ekvator - Trilogija Nikopol - www.stripovi.com - Prozor u svijet stripa Trilogija Nikopol - Enki Bilal format A4, tvrde korice, broj strana 176, boja Albumi: 1. Vašar Besmrtnika 2.

POVEZANE KNJIGE