Zašto ponavljamo pogreške

Zašto ponavljamo pogreške - Cohen, Doris Eliana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cohen, Doris Eliana
DIMENZIJA
8,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto ponavljamo pogreške.pdf
ISBN
6827694907561

OPIS

Iz prošlih života, u ovome i (možda) budućem Ovu je knjigu dr. Cohen napisala na osnovi 30-godišnje kliničke prakse s tisućama osoba koje su zatražile pomoć pri rješavanju problema svojih doista turbulentnih života. Autorica je pritom koristila tehnike tradicionalne terapije koje je po potrebi kombinirala s regresijama u prošle živote. U ovom djeludr. Cohen preporuča metode Sedam koraka ponovnog rođenja i Četiri koraka radosti koje su iznimno efikasan način da promijenite svoje živote i iscijelite se. Sjećanja na događaje iz naših života omogućit će nam da na sebe prestanemo gledati kao na žrtvu (okoline, događaja, ljudi, sudbine itd. ) nego će nas osnažiti da postanemo stvaraoci naše budućnosti. Ne morate vjerovati u reinkarnaciju duša da bi ova knjiga bila vrlo korisna za vas. Prisjetite se trauma i boli koje ste proživjeli kao dijete (a što vas opterećuje i danas, bili vi toga svjesni ili ne) i zatim primjenite metodu Sedam koraka ponovnog rođenja. Po potrebi možete ju malo prilagoditi sebi. Pokušajtesamo jednom – vidjet ćete koliko je ta metoda utješna i korisna. A zatim primjenite i metodu Četiri koraka radosti. I sami ćete se začuditi kako ćete se osjećati drugačije – preporođeno kao da niste ista osoba od prije. “Raduje me da će ljudi u ovoj knjizi posvuda pronaći nadu; iscjeljenje; vodstvo; i najvažnije, alate potrebne za ponovno otkrivanje zdravlja, sreće i mira uma koji nam pripadaju rođenjem – neovisno o prošlosti.”

Twitter. Ili nas onemogućuju u ostvarenju naših kolektivnih potencijala? Koje pogreške činimo iznova i iznova, svaki put očekujući drugačiji rezultat? VJEROJATNO IH IMA MNOGO, ALI NABROJIT ĆEMO 52.

Riječ je o nesvjesnim mehanizmima koji nemaju veze s time koliko smo bili voljeni. Shvatite zašto ste pogriješili - kako ne bismo stalno ponavljali iste greške, najbolje je shvatiti zašto ih ponavljamo. Primjerice, ako imate naviku povrijediti ljude riječima i zato ste često sami, sljedeći put promislite prije nego nešto kažete. Zašto je danas toliko teško živjeti na ovome svijetu? Piše: Ben Ralston.

POVEZANE KNJIGE