Živite životom kakvim želite

Živite životom kakvim želite - Nazare-Aga, Isabelle | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nazare-Aga, Isabelle
DIMENZIJA
12,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Živite životom kakvim želite.pdf
ISBN
7018908927486

OPIS

Nezadovoljni ste svojim životom? Pitate se kakvu karijeru ili koji posao izabrati? Preispitujete svoje odnose? Znate li da su ideali, duboke motivacije koje nas čitavog života tjeraju na donošenje odluka, zapravo kombinacija onoga što zovemo vrijednostima i protuvrijednostima? Primjeri toga su sigurnost, pomoć drugima, kreativnost, blagostanje, priroda. Naše nas vrijednosti tjeraju na djelovanje, ali naše odluke i stil života ovise i o osjećajima i situacijama koje pod svaku cijenu izbjegavamo. Samoća, sukob, gubitak vremena, konformizam, neuspjeh, nedostatak kontrole, ono su što zovemo protuvrijednostima. Čini se kako je malo ljudi svjesno ovih značajnih aspekata koji utječu na smisao njihova života. Jeste li ih vi svjesni? Autorica nam predstavlja prvi praktični vodič kroz vrijednosti i protuvrijednosti, oruđe koje će uvelike olakšati vašu potragu. Na zabavan ćete način otkriti neočekivane aspekte sebe! Isabelle Nazare – Aga je kognitivno-bihevioralna terapeutkinja, učiteljica i predavačica. Ima ordinaciju i vodi radionice potvrđivanja i samopoštovanja, potrage za osobnim vrijednostima, komunikacije i oporavljanja od stresa. Drži i seminare o umjetnosti suočavanja s manipulatorima. Autorica je nekoliko knjiga: Manipulatori su među nama, Zagreb, Škorpion, 2006. i Manipulatori i ljubav, Zagreb, Škorpion, 2007. godine, te ove, Živite životom kakvim želite.

Zapisi o nervoznom planetu Imate ciljeve koje želite ostvariti, ali nikako da se pokrenete s mjesta i vrtite se u krug? Nedostaje vam samopouzdanja, motivacije i hrabrosti? Niste zadovoljni životom kakvim živite? Borite se s nelagodnim emocijama? Misli vam zadaju brige i u stalnoj ste mentalnoj buci? Ne znate kako posložiti vrijednost i prioritete? Da li živite život kakav želite? Nesvesno, možda, uvučeni ste u svakodnevicu koja vam ne deluje autentično ili nije nešto o čemu ste sanjali. Evo načina da to ispravite...

Redovna cijena: 120,00 kn: Cijena: 80,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Najnovije u kategoriji Popularna psihologija. Zapisi o nervoznom planetu Imate ciljeve koje želite ostvariti, ali nikako da se pokrenete s mjesta i vrtite se u krug? Nedostaje vam samopouzdanja, motivacije i hrabrosti? Niste zadovoljni životom kakvim živite? Borite se s nelagodnim emocijama? Misli vam zadaju brige i u stalnoj ste mentalnoj buci? Ne znate kako posložiti vrijednost i prioritete? Da li živite život kakav želite? Nesvesno, možda, uvučeni ste u svakodnevicu koja vam ne deluje autentično ili nije nešto o čemu ste sanjali.

POVEZANE KNJIGE