“Zločesta” djeca – naši mali andjeli

“Zločesta” djeca – naši mali andjeli - Baveystock, Sacha | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baveystock, Sacha
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
“Zločesta” djeca – naši mali andjeli.pdf
ISBN
1610376736143

OPIS

U ovome jasnom, sažetom i pozitivno usmjerenom vodiču klinička psihologinja dr. Tanya Byron i producentica Sacha Baveystock služe se djelotvornim metodama iz TV-serije Little Angels kako bi pomogle roditeljima prevladati uobičajene probleme s ponašanjem kod djece. Počevši s temeljnim pravilima, Tanya i Sacha pokazuju roditeljima kako da: – shvate probleme s kojima se suočavaju – prihvate pozitivan stav koji im omogućuje da preuzmu mnogo djelotvorniji i ugodniji pristup zadaći roditeljstva – rješavaju uobičajene dječje probleme s ponašanjem, probleme kao što su svađanje, nasilnost, hranjenje, toaletne navike, prkos i emocionalne probleme, zatim zabrinutost i tjeskobu te slabo samopoštovanje. Stvarni slučajevi iz TV-serije zorno pokazuju kako svaki roditelj može prevladati izazove kojima je izložen i iz temelja promijeniti život svoje obitelji. Dr. Tanya Byron je savjetnica za kliničku psihologiju, radi u zdravstvu već 15 godina. Iza nje je bogato iskustvo rada i poučavanja u brojnim područjima mentalnog zdravlja i psihologije, koje danas primjenjuje posebno u području mentalnog zdravlja djece i adolescenata, u sklopu čega liječi djecu i tinejdžere s psihološkim i emocionalnim poteškoćama te problemima s ponašanjem. Njezini mali anđeli imaju 6 i 9 godina. I dalje snima nastavke serije za BBC, uključujući i Teen Angels te The House of Tiny Tearaways with Dr Tanya Byron. Sacha Baveystock je izvršna producentica TV-serije Little Angels i Teen Angels, a u medicinskim i znanstvenim programima televizije BBC (Tomorrow’s World i Trust Me I’m a Doctor) radi već 9 godina. Ima troje djece, od 2, 5 i 7 godina, koja, i ne znajući to, uživaju blagodati ove serije.

Njih, zapravo, podstiču da vrište i pucaju ove balone. Zločesta djeca naši mali anđeli - Tanya Byron, Sascha Baveystock. 98,00 kn.

Cijena: 98,00 kn: Trenutno nedostupno. Za više informacija molimo kontaktirajte nas na +385 1 4846 197 ili [email protected] Stvarni slučajevi iz TV-serije zorno prikazuju kako svaki roditelj može prevladati izazove kojima je izložen i iz temelja promijeniti život svoje obitelji. Tag: zločesta djeca - naši mali anđeli.

POVEZANE KNJIGE