Zdravstvena njega odraslih

Zdravstvena njega odraslih - Franković, Sanda i suradnici | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Franković, Sanda i suradnici
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvena njega odraslih.pdf
ISBN
4459895310492

OPIS

Priručnik je namijenjen studentima sestrinstva poglavito za kolegij Zdravstvena njega odraslih, ali i svim medicinskim sestrama koje već godinama pitaju u koju bi sestrinsku knjigu zavirili da obnove ili prošire svoja znanja.

Tekstovi su potkrijepljeni brojnim crtežima, slikama, grafikonima i tablicama što sve potkrjepljuje i upotpunjava značajnost tekstova. Priručnik je namijenjen studentima sestrinstva poglavito za kolegij Zdravstvena njega odraslih, ali i svim medicinskim sestrama koje već godinama pitaju u koju bi sestrinsku knjigu zavirili da obnove ili prošire svoja znanja. Predavanja 45; Seminar 20; Vježbe u praktikumu 165 * Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta) Knjiga je nastala kao plod dugogodišnje suradnje, profesionalnog interesa, i dijeljenja mnogih sestrinskih briga. Priručnik je namijenjen studentima sestrinstva, poglavito za kolegij Zdravstvena njega odraslih, ali i svim medicinskim sestrama koje već godinama traže knjigu za sestre kako bi obnovile i proširile svoja znanja. Zdravstvena njega.

MSONJ Zdravstvena njega -specijalna Sestrinska skrb kod bolesnika s astmom 4 razred 1 ZDRAVSTVENO VELEUČILIŠTE ZAGREB, MLINARSKA 38 IRENA KOVAČEVIĆ, diplomirana medicinska sestre UVOD U KIRURGIJU SA ZDRAVSTVENOM NJEGOM KIRURŠKIH BOLESNIKA* Zdravstvena njega. (Temperatura, tlak, puls, disanje) Temperatura tijela.

POVEZANE KNJIGE