Zdravstvena njega odraslih

Zdravstvena njega odraslih - Franković, Sanda i suradnici | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Franković, Sanda i suradnici
DIMENZIJA
11,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvena njega odraslih.pdf
ISBN
3898709966976

OPIS

Priručnik je namijenjen studentima sestrinstva poglavito za kolegij Zdravstvena njega odraslih, ali i svim medicinskim sestrama koje već godinama pitaju u koju bi sestrinsku knjigu zavirili da obnove ili prošire svoja znanja.

Zdravstvena njega odraslih I ... ZDRAVSTVENA NJEGA ODRASLIH I- Zdravstvena njega infektoloških bolesnika. Rezultati ispita 1.

Sve navedene usluge mogu se ostvariti na teret HZZO-a i privatno neposrednim plaćanjem, a na temelju preporuke odabranog liječnika ili liječnika specijaliste. Kolegij Zdravstvena njega odraslih II je obvezni kolegij na trećoj godini Preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo i sastoji se od 30 sati predavanja i 30 sati vježbi ukupno 60 sati (7 ECTS). Kolegij se izvodi u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija i KBC Rijeka-Klinike za Kirurgiju, Klinike za Kolegij Zdravstvena njega odraslih II je obvezni kolegij na trećoj godini Preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo i sastoji se od 45 sati predavanja, 90 sati vježbi,15 sati seminara ukupno 150 sati (7 ECTS).

POVEZANE KNJIGE