Amscusat

Amscusat - Airaudi, Oberto | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi, Oberto
DIMENZIJA
9,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Amscusat.pdf
ISBN
2767732806374

OPIS

Amscusat je dječak koji živi u dimenziji u kojoj je svakodnevica ono što je za nas znanstvena fantastika. Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Posjeti na svemirske brodove, razmjene tijela s izvanzemljskim svorenjima, misije spašavanja na različitim svjetovima su iskustva dostupna svim dječacima. Mračan Neprijatelj prijeti izdaleka, ali ga se ne boje previše jer se ujedinjenim oružjem Znanosti i Znanja mogu boriti i poraziti ga. Ali što bi se desilo da se ravnoteža svemira poremeti? Znanstveno fantastična priča? Budućnost ili drevna prošlost? I koja nit povezuje Amscusatov svijet s našim? Da bi to saznali, preostaje vam samo čitanje! Oberto Airaudi je osnivač Damanhura, zajednice koja istražuje i eksperimentira na svim područjima ljudske aktivnosti: od znanosti, duhovnosti, umjetnosti do socijalnog ustroja društva. U skladu s običajem građana Federacije da uzimaju imena životinja, Oberto koristi ime Falco Sokol. Filozof, iscjelitelj, pisac i slikar, izdao je mnoge knijige na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.

Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Posjeti na svemirske brodove, razmjene tijela s izvanzemljskim svorenjima, misije spašavanja na različitim svjetovima su iskustva dostupna ... Amscusat is a teenager like others, who lives in family, goes to school, meets with friends, has desire and fear of growing up.

Ancient history of humankind or science-fiction? Amscusat is a teenager who, acc... Amscusat is a teenager like others, who lives in family, goes to school, meets with friends, has desire and fear of growing up. He's travelling on the gravicycle, cycling through two suspended meters above the ground; to reach faraway places he uses the de-composers of atoms called "whisk" or gravitational bubbles, and the planet on which they live has two Suns and two Moons. Amscusat is a teenager who, according to the custom of the space-time he lives in, shares his studies, friendships and adventures with a wide variety of humans, animals and plants.

POVEZANE KNJIGE