Amscusat

Amscusat - Airaudi, Oberto | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi, Oberto
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Amscusat.pdf
ISBN
5336198892948

OPIS

Amscusat je dječak koji živi u dimenziji u kojoj je svakodnevica ono što je za nas znanstvena fantastika. Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Posjeti na svemirske brodove, razmjene tijela s izvanzemljskim svorenjima, misije spašavanja na različitim svjetovima su iskustva dostupna svim dječacima. Mračan Neprijatelj prijeti izdaleka, ali ga se ne boje previše jer se ujedinjenim oružjem Znanosti i Znanja mogu boriti i poraziti ga. Ali što bi se desilo da se ravnoteža svemira poremeti? Znanstveno fantastična priča? Budućnost ili drevna prošlost? I koja nit povezuje Amscusatov svijet s našim? Da bi to saznali, preostaje vam samo čitanje! Oberto Airaudi je osnivač Damanhura, zajednice koja istražuje i eksperimentira na svim područjima ljudske aktivnosti: od znanosti, duhovnosti, umjetnosti do socijalnog ustroja društva. U skladu s običajem građana Federacije da uzimaju imena životinja, Oberto koristi ime Falco Sokol. Filozof, iscjelitelj, pisac i slikar, izdao je mnoge knijige na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.

MARC zapis - ID: 66352 ... Amscusat, Falco Tarassaco, DEVODAMA. Des milliers de livres avec la livraison chez vous en 1 jour ou en magasin avec -5% de réduction . Amscusat je dječak koji živi u dimenziji u kojoj je svakodnevica ono što je za nas znanstvena fantastika.

- Nakladnička cjelina (Biblioteka Talej) UDK. 821.131.1-3 TALIJANSKA KNJIŽEVNOST.

POVEZANE KNJIGE