Dijagnostičke pretrage

Dijagnostičke pretrage - Ivetić, Vojislav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivetić, Vojislav
DIMENZIJA
10,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijagnostičke pretrage.pdf
ISBN
1253711939360

OPIS

Odgovara na brojna pitanja o tijeku određenih pretraga na koje liječnici u svojoj praksi svakodnevno upućuju pacijente. Gradivo je namijenjeno liječnicima ali i laicima koji će u priručniku naći korisne informacije o dijagnostičkim pretragama koje ih zanimaju. Knjiga sadrži pripadajući CD s uputama za bolesnike.

Biopsiju kože može učiniti liječnik primarne zaštite. Jedan od postupaka je "punch" (ubodna) biopsija, kod...

UPUTE ZA ... Pacijenti se za liječničke preglede / dijagnostičke pretrage mogu naručiti na slijedeće načine: OSOBNO : na šalteru jedinice za centralno naručivanje u Thalassotherapiji Opatija (prizemlje, glavni ulaz) U sklopu Poliklinike je i moderan medicinsko-biokemijski laboratorij gdje je moguće obaviti dijagnostičke pretrage sa dobivenim rezultatima u jednom danu. Poliklinika je opremljena modernim dijagnostičkim uređajima UZV aparat, Color doppler aparat za dijagnostiku VB sliva, štitnjače,dojke te vena nogu,EEG,aparat za spirometriju, perimetar ... Dijagnostičke pretrage na novoj magnetskog rezonanci Siemens Magnetom Skyra snage 3 Tesla u Zagrebu, Miramarska 22 Dijagnostičke pretrage na novoj magnetskog rezonanci Siemens Magnetom Aera snage 1.5 Tesla u Puli, Marka Marulica 1 Najčešće dijagnostičke pretrage.

POVEZANE KNJIGE