Lovljena – Kuća noći V

Lovljena – Kuća noći V - Cast, Kristin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cast, Kristin
DIMENZIJA
10,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovljena – Kuća noći V.pdf
ISBN
8175972336195

OPIS

Što ako najzgodniji tip na svijetu skriva neko bezimeno zlo, a želi samo tebe? U uzbudljivom petom nastavku Kuće Noći javlja se nova opasnost: Kalona. Prelijep je, svi su očarani njime, ali nitko u visokoj vampyrskoj školi ne shvaća kakvu on prijetnju u sebi nosi. Jedan prošli život u sebi krije ključ brzog širenja njegova utjecaja, ali što ako taj prošli život otkrije tajne koje Zoey ne želi čuti? Bijeg u tunele iz doba Prohibicije u Tulsi donijet će temeljite promjene u životu Zoey Redbird. Okolnosti je prisiljavaju na prijevremeno odrastanje, što je dovodi na put emocionalnog i duhovnog sazrijevanja. Algoritam knjigom Lovljena sustiže ritam izlaženja američkih izvornika, ponovno u prijevodu Vladimir Cvetkovića Severa i s izvornim likovnim rješenjem ovitka.

Tada im se život promijeni: oni počinju proces preobrazbe u vrstu drugačiju od ljudske - u vampyra. Jasno, ako prežive.

Stambeni objekat je ukupne površine 155,04 m2, a nalazi se na parceli od 595 m2. Objekat: Podrum (ostava) - 20,40 m2 Prizemlje (stanovanje) - 67,32 m2 Sprat (stanovanje) - 67,32 m2 Gabariti objekta su 10,20 x 7,50.

POVEZANE KNJIGE