mali staklenici i plastenici

mali staklenici i plastenici - Milicka, Gerhard | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Milicka, Gerhard
DIMENZIJA
7,27 MB
NAZIV DATOTEKE
mali staklenici i plastenici.pdf
ISBN
3733964664900

OPIS

Vrste, načini, gradnje, održavanje i uzgoj Uspješno vrtlarenje u staklenicima i plastenicimaSvoj staklenik želite napraviti sami ili vam je potrebna pomoć pri kupnji? Tražite iscrpne informacije o opremanju, njezi, održavanju ili specijalnu uređenju? Bilo da ste početnik ili iskusan uzgajivač u stakleniku ili plasteniku, u ovoj ćete knjizi pronaći stručne, precizne i lako razumljive podatke o: – osnovama uzgoja biljaka – uzgoju povrća i začinskoga bilja – razmnožavanju vrtnih trajnica i drvenastih biljaka – spremanju lončanica za zimu – forsiranom uzgoju, ubrzavanju i odgađanju cvatnje – uzgoju vinove loze u malom stakleniku – alpskim biljkama, sukulentima, bonsaijima, papratima i cikas palmama, palmama, orhidejama, sobnom bilju, tropskom voću i rezanom cvijeću – stakleniku u vrtlarskoj godini – kalendar intenzivna korištenja. Praktične upute i opsežan priručnik u jednom!

Plastenik, novi, obiteljski, sa kompletnim priborom. ... Palram Staklenik Hybrid kaufen bei BAUHAUS: Polikarbonat, Baza: 4,6 m² Online bestellen oder Reservieren und Abholen im Fachcentrum | BAUHAUS staklenici plastenici ASTER-RR Greenhous & Plant b.v.-Holland Od 1988 bavimo prometom i montažom staklenika i plastenika, živinarski farmovi, trava za fudbaleske stadiona,...

Zbog toga i standardi u proizvodnji staklenika su značajno veći u odnosu na plastenike. Širina staklenika je od 3,2 m preko 6,4 i 9,6 do 12,8 metara.Visina do oluka je od 3 do 5,5 metara i više, a na vrhu staklenika,visina je i do 8 metara.Konstrukcija ... Najbolja ponuda i cijene na Plastenici, Plastenik, Vrtna kućice, Vrtna kuća, Vrtna kuće, Staklenik, Plastenici za OPG, Plastenici za vrt Ova stranica koristi kolačiće (eng.

POVEZANE KNJIGE