Misaone forme

Misaone forme - Besant, Annie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Besant, Annie
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Misaone forme.pdf
ISBN
5106362689773

OPIS

Dobro je imati na umu da postoji skrivena strana života, da svako djelo, riječ i misao imaju svoju posljedicu u nevidljivom svijetu koji je uvijek kraj nas i da su obično ti nevidljivi rezultati od beskonačno veće važnosti od onih koji su vidljivi svima na fizičkoj razini. Mudar čovjek koji to zna, uređuje svoj život sukladno tomu i u obzir uzima čitav svijet u kojem živi, a ne samo njegovu vanjsku ljusku. Na taj način čuva sebe od beskrajnih problema i ne samo što svoj život čini sretnijim za sebe već ga čini korisnijim za druge. No, da bi to napravili treba nam znanje – ono znanje koje je snaga. Nije dovoljno samo postojati. Mi želimo živjeti inteligentno. Ali da bismo živjeli moramo znati, a da bismo znali moramo učiti. Ovdje se pred nama otvara ogromno područje ako želimo u njega ući i sakupiti plodove te Božanske Mudrosti.

Ovo je uglavnom izvor stresa, bijesa i očaja a to osjećaju mnogi ljudi u ovom vremenu. Preveli i uredili: Urednici Matrix Worlda Donositelji svitanja, Barbare Marciniak Rad Barbare Marciniak je jedan od najpoznatijih u domenu direktnog kanaliziranja, poruke koje su joj prenijele ujedinjene misaone forme pod nazivom Plejadinci, (koji su kasnije postali poznatiji s nove lokacije pod nazivom Kasiopejci koje je kanalizirala i još uvijek kanalizira Laura Knight Jadczyk, i koji… Za još mojih videa, pratite moj kanal! https://www.youtube.com/channel/UC8s1... "SUBSCRIBE" - "LIKE" - "S H A R E Misaone forme (uključujući različite emocije i životne situacije) ilustrirane su većim brojem crteža i slika.

Posted by: novamisao on 16 listopada, 2008. Kalendar.

POVEZANE KNJIGE