Sudbina i slobodna volja

Sudbina i slobodna volja - Hamilton, dr.David R. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamilton, dr.David R.
DIMENZIJA
11,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Sudbina i slobodna volja.pdf
ISBN
5769337758611

OPIS

Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David Hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju: – Kako planeti i zvijezde utječu na naše živote, magnetski i simbolički – Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene – Da je život poslije smrti stvaran – Da biramo uvjete i okolnosti našeg života prije no što se rodimo Dr. Hamilton pokazuje kako su sile sudbine u ravnoteži sa snagom volje. Mi se rađamo s dubokim nesvjesnim sjećanjem na opće uvjete života koje smo izabrali prije rođenja, i ta unutarnja mapa vodi nas kroz život. No, poput mape grada, ona vam može pokazati koja je ruta najbolja, ali ne može vas prisiliti na neki izbor. O vama ovisi želite li slijediti mapu. U ovoj knjizi, dr. Hamilton opisuje i načine na koji vaše misli privlače ono na što ste usredotočeni. Otkriva niz dokazanih načela za privlačenje onoga što želite i objašnjava kako možemo upotrijebiti tu moć da bismo oblikovali sudbinu čovječanstva. Na kraju zaključuje da, ukoliko želimo svijet o kojem sanjamo za svoju djecu, mi moramo biti čudo. Ako žalimo više ljubavi, dobrote, suosjećanja, velikodušnosti i praštanja u svijetu, moramo ih unijeti u naša srca i umove.

Ipak, možemo nadvladati ovih 65% sudbinskog dijela, koristeći 35% slobodne volje ako obavljamo ispravnu duhovnu praksu. Sudbinu čine događaji u životu koji nisu pod našom kontrolom.

A oni koji tvrde da u konačnici slobod­na volja ne posto­ji, time tvrde i da čovjek "u konačnici" nije nikome odgovoran. *** Jedan od temeljnih zakona unutar materijalnog polariteta jest za­kon uzroka i posljedice (zakon karme). Sudbina i slobodna volja *** Koliko god ateizam i monoteizam bili različiti, oba - polazeći sa suprotstavljenih stanovišta - zastupaju svjetonazore koji u konačnici negiraju čovjekovu slobodnu volju.

POVEZANE KNJIGE