Sudbina i slobodna volja

Sudbina i slobodna volja - Hamilton, dr.David R. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamilton, dr.David R.
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Sudbina i slobodna volja.pdf
ISBN
4896855515372

OPIS

Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David Hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju: – Kako planeti i zvijezde utječu na naše živote, magnetski i simbolički – Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene – Da je život poslije smrti stvaran – Da biramo uvjete i okolnosti našeg života prije no što se rodimo Dr. Hamilton pokazuje kako su sile sudbine u ravnoteži sa snagom volje. Mi se rađamo s dubokim nesvjesnim sjećanjem na opće uvjete života koje smo izabrali prije rođenja, i ta unutarnja mapa vodi nas kroz život. No, poput mape grada, ona vam može pokazati koja je ruta najbolja, ali ne može vas prisiliti na neki izbor. O vama ovisi želite li slijediti mapu. U ovoj knjizi, dr. Hamilton opisuje i načine na koji vaše misli privlače ono na što ste usredotočeni. Otkriva niz dokazanih načela za privlačenje onoga što želite i objašnjava kako možemo upotrijebiti tu moć da bismo oblikovali sudbinu čovječanstva. Na kraju zaključuje da, ukoliko želimo svijet o kojem sanjamo za svoju djecu, mi moramo biti čudo. Ako žalimo više ljubavi, dobrote, suosjećanja, velikodušnosti i praštanja u svijetu, moramo ih unijeti u naša srca i umove.

Kad naš nesvesni um prepozna priču o ne-kom dešavanju na nebu, kao što je, na primer, ulazak neke planete u neko određeno sazvežđe Zodijaka, vi počinjete nesvesno odigra-vati tu priču u svom životu. Iako sudbina i slobodna volja mogu na prvi pogled izgledati međusobno kontradiktorne, one su neminovno povezane i predstavljaju lice i naličje iste stvarnosti. Problem koji mi u njima vidimo samo je problem funkcioniranja našeg uma koji svijet doživljava kroz parove suprotstavljenih suprotnosti. Sudbina je nešto određeno unaprijed, ono što se mora ili se moralo dogoditi.

To znači da on nije unaprijed odredio kako će izgledati naš život i da našim postupcima ne upravlja sudbina. Razmotrite neke biblijske retke koji to potvrđuju.

POVEZANE KNJIGE