Tišina -Tajna cjelovitosti

Tišina -Tajna cjelovitosti - Sardello, Robert | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sardello, Robert
DIMENZIJA
5,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Tišina -Tajna cjelovitosti.pdf
ISBN
6666465768598

OPIS

Tišina nas bogatom prozom poziva da iskusimo tišinu kao prisutnost koja je stvaralačka, obnavljajuća i produbljujuća za tijelo koje je na razmeđi unutarnjeg i vanjskog svijeta. Služeći se pojmovima poput muke sv. Antuna, antropozofije, dubinske psihologije i fenomenologije, knjiga razotkriva nevidljive osobine tišine i istražuje njen fenomen kao izvor neshvatljive cjelovitosti i ponovnog obnavljanja. Otkrivajući vlastite misli i iskustva, Sardello nas vodi na unutarnje putovanje izvan kaotične buke ega, na mjesto posvećenja i samoiscjeljenja. Autor nam pokazuje važnost njegovanja tišine u osobnim vezama i predstavlja vježbe koje nam pomažu probuditi unutarnje struje duhovnosti koje nas vode putem univerzalne milosti, služenja i iscjeljenja. Ova je knjiga dosita postignuće. U njoj Robert Sardello skromno, elegantno i maestralno postavlja spoznajnu i duhovnu fenomenologiju na novu razinu. Ono što je prije bilo skriveno, sada je vidljivo: spiritualna psihologija nije samo još jedan teorija, nego put do nove stvarnosti.

Track air pollution now to help plan your day and make healthier lifestyle decisions. Tišina i ja postali smo Jedno. Oboje smo nestali i našli se u beskonačnom polju Punine i Cjelovitosti.

... Zato što onaj komadić duše zarobljen u njoj ima težnju ponovnog dostizanja cjelovitosti.

POVEZANE KNJIGE