Hrvatski na prijemnom ispitu

Hrvatski na prijemnom ispitu - Čubrić, Turalija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čubrić, Turalija
DIMENZIJA
4,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski na prijemnom ispitu.pdf
ISBN
7124765685597

OPIS

Ova zanimljiva i sveobuhvatna zbirka testova sadrži više od tisuću pitanja iz srednjoškolskoga gradiva hrvatskoga jezika, popraćenih odgovorima i informacijom u kojemu se udžbeniku ili priručniku nalazi odgovor. Zbirka je podijeljena u dvije cjeline: na pitanja iz teorije i povijesti književnosti i na pitanja iz gramatike, pravopisa i povijesti jezika, a pitanja su razvrstana slijedom kojim se gradivo uči tijekom četiri razreda srednje škole. Uz rješenja zadataka naveden je i popis stručne literature – obvezatni udžbenici i priručnici za srednjoškolsku nastavu hrvatskoga jezika, a uz svako je rješenje naznačena i stranica udžbenika ili priručnika na kojoj se rješenje nalazi. Zbirka može dobro poslužiti maturantima, za pripremu maturalnih i prijemnih is pita za upis na sve studijske grupe za koje se provjerava i znanje hrvatskoga jezika, ali i kao izvor pitanja i zadataka nastavnicima i učenicima za vježbu i provjeru znanja iz hrvatskoga jezika tijekom srednjoškolskoga obrazovanja.

Nakon završetka prijemnog ispita previđen je prvi vikend održavanja nastave (subota/nedjelja). - Na prijemnom ispitu za studijski program Bosanski jezik i književnost polaže se: Test iz predmeta Bosanski/Hrvatski/Srpski jezik i književnost. Predmet koji se boduje po pojedinačnim kriterijima je Bosanski/Hrvatski/Srpski jezik.

Test provjere likovnih i grafičkih sposobnosti vrši se provjerom vizualne memorije, zapažanja i prikazivanja projekcije i volumena na plohu. Prijevodi fraza NA ISPITU ZA DETEKTIVE s hrvatskog na engleski i primjeri upotrebe riječi "NA ISPITU ZA DETEKTIVE" u rečenici s njihovim prijevodima: ...predstavu zašto bi to bilo na ispitu za detektive . hrvatski jezik - priručnici za prijemne ispite na fakultetima (2) svjetska književnost - priručnici za prijemne ispite na fakultetima (2) hrvatski jezik - gramatika (1) Građa. knjiga (7) Godina.

POVEZANE KNJIGE