Gospođica Stark

Gospođica Stark - Huerlimann, Thomas | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huerlimann, Thomas
DIMENZIJA
12,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospođica Stark.pdf
ISBN
7811473153283

OPIS

“To mora biti do Hürlimannova mirnog stila, do oprezne kompozicije riječi i rečenica koje su snažne kao i njegova glavna protagonistica gospođica Stark: ništa tu ne djeluje naporno, a svojom gotovo neprimjetnom strujom usisava čitatelja u Hürlimannov svijet.” (Hauke Hückstädt, Der Tagesspiegel) “Upravo zanosna knjiga.” (Hubert Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung) “Najlukavija knjiga koju je Hürlimann napisao.” (Gunhild Kübler, Die Weltwoche) “S ovom ljetnom pričom čitatelj nikad nije siguran je li čarolijama kraj. Pa iako ova novela katkad djeluje kao slikana na svili – prozračna, svjetlucava, nehotična – nijedna od tih čarolija nije tu a da ne slijedi višu pripovjedačku ideju u ovom remek–djelu strukture i ekonomičnosti izraza.” (Elmar Krekeler, Die Welt)

BBCF. Velečasni Brown. Nuša mu poslala znakovitu poruku.

Priča prati dječaka koji ljetne praznike, prije polaska u samostansku školu, provodi kod svojega ujaka, prelata i bibliotekara jedne samostanske knjižnice u Švicarskoj. Odlučite li se za kupnju vozila u našem prodajnom centru u Velikoj Gorici, naše će stručno osoblje izaći u susret svakom vašem zahtjevu i napraviti najoptimalniju ponudu prema vašim željama. Svaki kupac ima potpunu stručnu i tehničku podršku i na raspolaganju vrhunsko opremljen servis s najsuvremenijom opremom i dijagnostičkim uređajima. Društvo hrvatskih književnih prevodilaca prestižna je umjetnička udruga plodne šezdesetogodišnje tradicije.

POVEZANE KNJIGE