Hrvatski za poljake

Hrvatski za poljake - Vidović-Bolt, Ivana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vidović-Bolt, Ivana
DIMENZIJA
12,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za poljake.pdf
ISBN
4978827206449

OPIS

POLSKO-CHORWACKIE ROZMOWKI-VODIČ I DŽEPNI RJEČNIK VODIČ ZA POLJSKE TURISTE – CHROWATSKI DLA POLAKOW. Već godinama našu zemlju posjećuju brojni turisti iz Poljske, bilo da dolaze na odmor ili na hodočašće u Međugorje. Također i poslovne veze Hrvatske i Poljske sve više jačaju. Ovaj vodič namijenjen je Poljacima koji žele bolje upoznati hrvatski jezik, a preko njega i hrvatsku kulturu. Kratak opis hrvatske gramatike te popis fraza i izraza, kao i poljsko-hrvatski i hrvatsko-poljski rječnik omogućit će posjetiteljima iz Poljske lakše snalaženje u tipičnim govornim situacijama u raznim prigodama (u hotelu, prodavaonici, restauraciji, pri šetnji gradom, u marini, u Međugorju…). i kratak opis većih hrvatskih gradova i znamenitosti te prirodnih bogatstava. Prilog: zemljovid Hrvatske

Autor: Nacional. Kakvu su utakmicu odigrali hrvatski rukometaši večeras u Krakowu! Teorijski, trebala nam je pobjeda od 11 razlike, protiv domaćina, protiv pune dvorane, protiv neugodnih Poljaka.

Jedno je od najvećih djela moderne poslijeratne njemačke literature. Glavni lik Oskar Matzerath, rođen u Gdanjsku 1924.

POVEZANE KNJIGE