Knjige o džungli

Knjige o džungli - Kipling, Rudyard | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kipling, Rudyard
DIMENZIJA
12,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjige o džungli.pdf
ISBN
9990992032408

OPIS

Zbirka pripovjedaka koje na neobičan način progovaraju o životu, a svojevrsna su himna prirodi i svemu onomu što živi u njoj. Vuk i vučica nalaze u džungli ostavljeno malo dijete. Prihvaćaju ga i othranjuju zajedno sa svojim vučićima. Mali Mowgli, kako su ga vukovi nazvali, proživljava život džungle i njezinih stanovnika kao član čopora Sivih vukova. Borba životinja za opstanak, odnosi koji među njima vladaju, zakoni džungle nužni za preživljavanje i odnos životinja prema ljudima, navode nas na razmišljanja o svijetu u kojem živimo. U pričama iz džungle, Kipling se dokazao kao pravi umjetnik u slikanju likova divljih životinja, prikazavši na osobito živ i plastičan način crnu panteru Bagheeru, lukavog medvjeda Balooa, moćnog udava Kaa, opaku kobru Nag, te brbljave i lakomislene majmune . . . Za Knjige o džungli Kipling je ovjenčan Nobelovom nagradom za književnost, a djelo je poslužilo kao građa za nekoliko igranih i animiranih filmova. Knjiga je opremljena metodičkim instrumentarijem što će mladim čitateljima zasigurno, olakšati čitanje i razumijevanje djela.

Nova "Knjiga o džungli" dobila drugi naslov; 4. veljače 2017.

Scenarij filma temelji se na istoimenoj knjizi nobelovca Rudyarda Kiplinga Naše ime je Film, 2i Film, "now, witness the power of this fully operational battle station."Samo se šalimo, nismo u 'dealu' s Darth Vaderom, više smo nalik ekipi iz Muppet showa, ali priznajemo da dijelimo strast prema osvajanju - distribucijskog tržišta. Prvi "Mowgli" trailer obećava mračniju verziju Knjige o džungli; 21. prosinca 2017.

POVEZANE KNJIGE