Njemački za tri mjeseca

Njemački za tri mjeseca PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemački za tri mjeseca.pdf
ISBN
4214542971994

OPIS

Njemački za tri mjeseca – jezični tečaj u knjizi i na CD-u (4 CD) Jednostavno i brzo učenje jezika po poznatoj svjetskoj metodi. Jezični tečaj namijenjen početnicima te svima koji žele obnoviti znanje njemačkog jezika. Zanimljivo i pregledno sastavljen udžbenik upotpunjuju 4 CD-a na kojima su snimljene sve važne nastavne jedinice, vježbe i konverzacija, što će znatno olakšati učenje i poboljšati izgovor. Jedan sat učenja na dan – i već za tri mjeseca govorit ćete njemački! Osobitost ovoga tečaja jest njegova jednostavnost i praktičnost: omogućava brzo i uočljivo napredovanje te ugodno svladavanje gradiva.

Ako hoćete pasoš EU, na Kipru sve može biti gotovo za tri mjeseca. Rješenje je jednostavno: dva miliona evra za nekretninu u toj zemlji i zlatni pasoš je vaš. engleski za tri mjeseca + cd engleski za tri mjeseca + cd engleski za tri mjeseca + cd engleski za tri mjeseca + cd engleski za tri mjeseca + cd engleski za tri ... Njemački za tri mjeseca, Bosanski Petrovac, 2 KM, U posjedu ogroman broj knjiga svih zanrova.

Sad i za sva vremena. U konačnici se ponovno vraćamo na našu brojku od 72 školska sata u trajanju od tri mjeseca, odnosno 2 puta po 3 sata tjedno.

POVEZANE KNJIGE