Prestanite starjeti-odmah sada!

Prestanite starjeti-odmah sada! - Carper, Jean | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carper, Jean
DIMENZIJA
9,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Prestanite starjeti-odmah sada!.pdf
ISBN
6830864603289

OPIS

” ‘Prestanite starjeti – odmah sada!’ plod je pomnih istraživanja, iznimno lijepo napisana knjiga o starenju koja će pomoći svima da što veći broj godina prožive u dobrom zdravlju.” Denham Harman, dr. med. ”Sjajno! Obvezno štivo za one koji žele poživjeti. Velika je vjerojatnost da će oni koji će slijediti savjete iz ove knjige, svojem životu dodati deset ili više plodnih i zdravih godina.”Ronald M. Klatz, dr. med.

Prestanite starjeti - odmah sada!: najbolji način da ostanete mladi i usporite tijek starenja.Preuzeto s interneta:''Prestanite starjeti - odmah sada!'' plod je pomnih istraživanja, iznimno lijepo napisana knjiga o starenju… aukcije.hr - više od oglasnika. Kliknite Potvrdi ponudu ako želite potvrditi svoju ponudu.

"Sjajno! Obvezno štivo za one koji žele poživjeti. " 'Prestanite starjeti - odmah sada!' plod je pomnih istraživanja, iznimno lijepo napisana knjiga o starenju koja će pomoći svima da što veći broj godina prožive u dobrom zdravlju." Denham Harman, dr. med.

POVEZANE KNJIGE