Velika čuda svijeta

Velika čuda svijeta - Ash, R. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ash, R.
DIMENZIJA
7,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika čuda svijeta.pdf
ISBN
6884036856283

OPIS

Zašto su izgrađeni viseći vrtovi u Babilonu? Kada je uništen Kolos s Roda? Kako je radio svjetionik Faros u Aleksandriji? Sedam čuda staroga svijeta i mnoga suvremena čudesa predstavljena su kroz fantastične ilustracije i spektakularne fotografije. Istražite stare i nove spomenike iz cijeloga svijeta, uključujući Empire State Building i Taj Mahal. Saznajte nešto o velikim izumima i prirodnim pojavama kao što je Mount Everest. Sedam čuda staroga svijeta i mnoga suvremena čudesa predstavljena su kroz fantastične ilustracije i spektakularne fotografije. Istražite stare i nove spomenike iz cijeloga svijeta, uključujući Empire State Building i Taj Mahal.Saznajte nešto o velikim izumima i prirodnim pojavama kao što je Mount Everest.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Sedam čuda starog svijeta i mnoga suvremena čudesa predstavljene su kroz fantastične ilustracije i spektakularne fotografije. Istražite stare i nove spomenike iz cijelog svijeta, uključujući Empire State Building i Taj Mahal.

Cijena: 119,00 kn. Količina: Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE