Dobri anđeo smrti

Dobri anđeo smrti - Kurkov, Andrej | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurkov, Andrej
DIMENZIJA
9,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobri anđeo smrti.pdf
ISBN
9668783628458

OPIS

Kolji, čuvaru skladišta, prijete kriminalci koje je omeo u preuzimanju droge. Iz Kijeva bježi na istok u potrazi za ostavštinom ukrajinskoga pjesnika. Na putu susreće razne skupine pustolova, zapetlja se u mrežu tajne službe, nekoliko puta za dlaku izbjegne pogibiju, no sve se to nadoknađuje jer mu stari Kazah, koji ga je spasio od smrti u pustinji daruje svoju prekrasnu kćer Gulju za ženu. Poslije brojnih peripetija u azijskim republikama bivšeg SSSR-a, Kolja i Gulja se sretno vraćaju u Kijev. Andrej Kurkov jedan je od istaknutih mlađih ruskih književnika. I kada piše krimić na ruski način, njegovo je pričanje bogato, iskustva i opažanja raskošna, a ritam pripovijedanja dinamičan. Kurkov ujedinjuje dinamičke kvalitete američkog krimića s tradicionalnim bogatstvom ruske literature.

melek, što znači "poslanik").To su časna stvorenja koja je Alah stvorio od svjetlosti (nur), da bi Ga slavili i pokorno Mu izvršavali određene dužnosti kojima ih je zadužio, vezane za održavanje svemira, bilježenje ljudskih djela, donošenje dobrih misli, zaštitu vjernika i sl. Za razliku od ljudi i džinova koji ... Boris Senker - dobri i mudri anđeo hrvatske teatrologije Dana 13.

Žanr: Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Kriminalistički i Thriller ... koji ga je spasio od smrti u pustinji daruje svoju prekrasnu kćer Gulju za ženu.

POVEZANE KNJIGE