Dobri anđeo smrti

Dobri anđeo smrti - Kurkov, Andrej | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurkov, Andrej
DIMENZIJA
7,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobri anđeo smrti.pdf
ISBN
9808846145454

OPIS

Kolji, čuvaru skladišta, prijete kriminalci koje je omeo u preuzimanju droge. Iz Kijeva bježi na istok u potrazi za ostavštinom ukrajinskoga pjesnika. Na putu susreće razne skupine pustolova, zapetlja se u mrežu tajne službe, nekoliko puta za dlaku izbjegne pogibiju, no sve se to nadoknađuje jer mu stari Kazah, koji ga je spasio od smrti u pustinji daruje svoju prekrasnu kćer Gulju za ženu. Poslije brojnih peripetija u azijskim republikama bivšeg SSSR-a, Kolja i Gulja se sretno vraćaju u Kijev. Andrej Kurkov jedan je od istaknutih mlađih ruskih književnika. I kada piše krimić na ruski način, njegovo je pričanje bogato, iskustva i opažanja raskošna, a ritam pripovijedanja dinamičan. Kurkov ujedinjuje dinamičke kvalitete američkog krimića s tradicionalnim bogatstvom ruske literature.

Iz Kijeva bježi na istok u potrazi za ostavštinom ukrajinskoga pjesnika. Na putu susreće razne skupine pustolova, zapetlja se u mrežu tajne službe, nekoliko puta za ... Obavijesti o smrti Sućuti ...

Cijena 35 kn ~ 5 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 25449590 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko Stanje novo. Opis oglasa.

POVEZANE KNJIGE