Escajg za teletinu

Escajg za teletinu - Marković, Jelena | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marković, Jelena
DIMENZIJA
9,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Escajg za teletinu.pdf
ISBN
8589971076770

OPIS

Pobjednički roman V.B.Z.-ovg natječaja za najbolji roman 2003. godine! Prvi roman Jelene Marković (1975.) Escajg za teletinu duhovita je i nostalgična proza sastavljena od niza pažljivo konstruiranih sekvenci u kojima se iza naizgled škakljivih priča o seks automatima, luđacima, izdavačima, filmskima redateljima, krije osjetljiva ženska osobnost koja pripovijeda o nekoliko vrsta vlastite usamljenosti. Kao antipod bilo kakvim rodnim ili literarnim stereotipima, Jelena Marković se pojavljuje kao sasvim novi glas u ženskom pismu. Escajg za teletinu je originalno, šarmantno i čitljivo štivo na koje su čitatelji dugo čekali. Jelena Marković je diplomirala filozofiju u Beogradu, a danas živi u Sarajevu. Do sada je objavila tri knjige priča te jednu knjigu poezije. Godine 2001. njena drama Kritika čistog uma na balkanski način izvedena je u bečkom Theater m.b.H.

MARC zapis - ID: 64500 ... Jelena Marković Escajg za teletinu. Preko 15 000 naslova u ponudi! OLX SHOP.

Jelena Marković je diplomirala filozofiju u Beogradu, a danas živi u Sarajevu. Do sada je objavila tri knjige priča te jednu knjigu poezije.

POVEZANE KNJIGE