Jela s povrćem

Jela s povrćem - Milić, Kornelija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Milić, Kornelija
DIMENZIJA
8,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela s povrćem.pdf
ISBN
4389621678263

OPIS

Vrijednost povrća u prehrani, bogatstvo okusa i boja, bogatstvo vitamina i minerala, bjelančevina, a da ne govorim o bezbrojnim mogućnostima pripravljanja, bio je poticaj u pisanju ove knjige recepata. Međutim, ovo je tek djelić mogućnosti, jer svako povrće posebno može ispuniti svoju vlastitu knjižicu. U “”jelima od povrća”” ponuđeni su recepti od povrća ili s njima, koje svaka domaćica ima u vlastitu vrtu. Ali to nisu jela koja se tradicionalno kuhaju, variva ili prilozi, već posebni načini pripravljanja koji pokazuju da povrće nije samo uobičajena namirnica za varivo ili salatu, već dobro pripremljeno može biti odličan glavni obrok, svečana delicija ili neobična poslastica.

Hranjiva variva i salate s heljdom . Poriluk se može jesti sirov, a najčešće se priprema u tradicionalnim jelima s krumpirom ili vrhnjem. Izvrstan je sam ili u kombinaciji s drugim povrćem kao i dodatak juhama.

Pita od hokaido bundeve. Jela sa povrćem, 2 934 recepta. Povrće tempura.

POVEZANE KNJIGE