Kad djeca obole

Kad djeca obole - Nees-Delaval, Barbara | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nees-Delaval, Barbara
DIMENZIJA
5,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad djeca obole.pdf
ISBN
7305959613212

OPIS

Znati pomoći i utješiti žele svi roditelji kada je njihovo dijete bolesno. Preduvjet za to jest poznavanje odgovarajuće bolesti, pravilnoga liječenja i njege.Ovaj priručnik za roditelje informirat će vas o:simptomima i tijeku pojedinih bolestimogućnosti liječnikove dijagnoze i liječenjapreventivnim zdravstvenim pregledima i cijepljenjima. Pristupačno i lako razumljivo objasnit će vam:kada i kako ćete moći pomoći svome djetetuna koji ćete način djetetu pružiti prvu pomoć. Barbara Nees-Delaval je izučena dječja njegovateljica i majka dvoje djece. Već godinama vodi školu za roditelje i poznata je kao autorica knjiga o majci i djetetu.

godine, na poticaj Udruge […] Kako ćete odabrati dobroga pedijatra. Po kojim ćete simptomima pravodobno prepoznati bolest.

Po kojim ćete simptomima pravodobno prepoznati bolest. Pravilno liječenje i njega vašega djeteta. Kad djeca obole Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE