Kuharica za bebe i djecu

Kuharica za bebe i djecu - Karmel, Annabel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karmel, Annabel
DIMENZIJA
7,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuharica za bebe i djecu.pdf
ISBN
9567874176963

OPIS

U vrijeme kad je prehrana najvažnija za zdravlje vašeg djeteta, zašto bi većina obroka trebala potjecati iz staklenki i kutija? Nema ničeg zagonetnog u vlastoručnom pripremanju hrane za vaše dijete, a ništa ne može biti bolje od domaćih kašica napravljenih od kvalitetnih, svježih, prirodnih sastojaka. Prehrana beba tijekom prve godine života vjerojatno ima veći učinak od bilo koje u drugim razdobljima života. Ova knjiga sadrži savjete o prvim namirnicama koje su najbolje za vašu bebu. Annabel Karmel, priznati autoritet za prehranu beba i malene djece, preradila je svoj međunarodni bestseler kako bi vam pomogla osigurati najbolji mogući početak života vašeg djeteta. Njezina inovativna zbirka ukusnih recepata, savjeta za uštedu vremena i poptunih jelovnika temelji se na njezinom osobnom praktičnom iskustvu hranjenja mlade obitelji. Potpuno prerađen priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani, te je priručnik – KUHARICA ZA BEBE I DJECU – još bolji nego ranije, i pobrinut će se da sve učinite baš kako treba.

drugi svjetski rat; jugoistoČna europa u drugom sv.ratu; jugoslavenski socijalizam i titoizam Prodajem knjigu Kuharica za bebe i djecu, Annabel Karmel, izdavač Veble Commerce, 2003. Tvrdi uvez, 192 stranice.

Winx. Zaviri u čarobni Winx svijet i isprobaj razne čarolije, obuci Winxice, našminkaj ih, oboji i još mnogo toga. Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001.

POVEZANE KNJIGE