Raymond Carver i ja

Raymond Carver i ja - Gallagher, Tess | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gallagher, Tess
DIMENZIJA
9,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Raymond Carver i ja.pdf
ISBN
4112168440872

OPIS

Napisi u ovoj knjizi – uvod, eseji, intervju, pisma i dnevnički zapisi – rijetke su zabilješke koje prate postojanje ravnopravnih, a načinio ih je jedan od njih. Sad kad sam ih pročitao sve, mislim da shvaćam i cijenim bar dio užitaka koje je Raymond Carver nalazio u svojoj svakodnevnici s Tess Gallagher, u trenucima kad je promatrao izbliza kako u njoj pronalazi nadahnuće, kako se ono brzo i u potpunosti uspinje u pjesnički um onoga drugoga i tamo se razvija u nešto što ih je oboje ispunjavalo divljenjem i uzvisivalo. Također sam zahvalan, što ne mogu u potpunosti iskazati, za priliku da im budem pratilac – za Tessin poziv da s njom stvorim ovu knjigu. Greg Simon

His father, a sawmill worker from Arkansas, was a fisherman and heavy drinker.Carver's mother worked on and off as a waitress and a retail clerk. His brother, James Franklin Carver, was born in 1943. Raymond Carver (1938.

His writing is often classed as minimalism and dirty realism. Many of his stories have a spare style, and deal with the lives of ordinary people. Leben.

POVEZANE KNJIGE