Šopingholičarka ima sestru

Šopingholičarka ima sestru - Kinsella, Sophie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsella, Sophie
DIMENZIJA
12,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Šopingholičarka ima sestru.pdf
ISBN
2650606555952

OPIS

Glavna junakinja planetarno popularnog serijala o neodoljivoj šopingholičarki, ponovno je razveselila i raznježila milijune čitatelja širom svijeta. Nakon urnebesnog vjenčanja (šopingholičarka se udaje), sa svojim uspješnim mužem Lukeom Brandonom odlazi na desetomjesečno romantično putovanje oko svijeta. Povratak u London znači i povratak u stvaran život koji joj se ne čini nimalo idiličnim. Nevolje započinju kada pristignu tone stvari koje je oduševljeno nakupovala za njihov novi dom, ali i vrtoglavi računi koji će prisiliti Lukea da joj ograniči budžet na 20 funta dnevno. Bez novca, bez kartica, bez skorog zaposlenja i bez najbolje prijateljice (njezina najbolja prijateljica Suze pronašla je novu najbolju prijateljicu), osjeća se doista depresivno. Ali i roditelji joj se čudno ponašaju sve dok joj ne otkriju tajnu da ima – sestru! Iako u šoku, Becky je time oduševljena. Napokon će upoznati srodnu dušu! Mogu zajedno ići u šoping, isprobavati cipele, lakirati nokte, kao prave sestre sigurno imaju toliko zajedničkih interesa! No kad ju upozna… Ne može vjerovati… Je li moguće da njezina novootkrivena sestra uistinu mrzi šoping, prezire nepotrebno trošenje, prokleto je štedljiva?

[email protected] 092 4,410 Followers, 343 Following, 641 Posts - See Instagram photos and videos from Boutique Šopingholičarka (@sopingholicarka15) Knjiga Sophie Kinselle, kao i njena četiri nastavka („Šopingholičarka u inozemstvu", „Šopingholičarka se udaje", „Šopingholičarka ima sestru", „Šopingholičarka i beba") postale su međunarodni fenomen, osvajajući strastvenu i predanu grupu čitatelja. Svaka knjiga je postala bestseler i u Sjedinjenim Državama i u ... Film je nastao prema bestselleru Sophie Kinselle, proslavljene autorice serije romana o šopingholičarkama - (Šopingholičarka u inozemstvu, Šopingholičarka se udaje, Šopingholičarka ima sestru, Šopingholičarka i beba). Iako se zbližila s ekološki osviještenom polusestrom Jess ("Šopingholičarka ima sestru"), ne namjerava sama šiti odjeću i pelene od starih materijala.

nije dostupno. Najprodavanije iz kategorije-50 % METASTAZE.

POVEZANE KNJIGE