Šopingholičarka u inozemstvu

Šopingholičarka u inozemstvu - Kinsella, Sophie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsella, Sophie
DIMENZIJA
12,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Šopingholičarka u inozemstvu.pdf
ISBN
5110161626292

OPIS

Nakon urnebesno smiješnih dogodovština u prvom dijelu trilogije – “Tajni snovi jedne šopingholičarke”, čini se da se život Becky Blomwood umalo pretvorio u bajku. Jer postala je financijska savjetnica u popularnoj TV-emisiji Morning Coffee, otplatila sve dugove, sprijateljila se sa svojim bankarom i uživa u ljubavnoj vezi s mladim i uspješnim poduzetnikom Lukeom Brandonom. Najnovije pravilo koje je uvela u svoj život : KUPI SAMO ONO ŠTO ZAISTA TREBAŠ srušiti će se kao kula od karata dolaskom u New York – najglamurozniju destinaciju svih šopingholičara svijeta. Sjaj i luksuz njujorških dućana – kao i dodatna “olakotna okolnost” da su pristigli računi kilometrima daleko, s one strane oceana – potpuno će ošamutiti Becky. Kada konačno pomisli da je napokon našla raj na zemlji, novinski članak iz domovine vratit će je u stvarnost.

Broj stranica: 348 Uvez: meki Format: 20 x 14 cm Stanje: izvrsno Becky Bloomwod glavna je junakinja ovog planetarno popularnog serijala. Ona živi u prekrasnom stanu u Londonu, ima mnogo glamuroznih poznanika, ormari su joj puni trendseterske odjeće, no njezini prihodi ne mogu podmiriti njezine troškove.

Kinsella, Sophie 130,00 kn. Pročitaj više.

POVEZANE KNJIGE