Što dijete želi da roditelji znaju

Što dijete želi da roditelji znaju - Salk, Lee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salk, Lee
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Što dijete želi da roditelji znaju.pdf
ISBN
6063106973310

OPIS

Ovaj jedinstveni priručnik o razumijevanju želja i potreba djeteta u dobi kada ih dijete još ne može adekvatno izraziti, a i u odraslijoj dobi, napisao je istaknuti američki pedijatar, profesor psihologije i pedijatrije na Cornell medicinskom sveučilištu i direktor odjela dječje psihologije u Njujorškoj bolnici.

Ali moram reći da su se neki roditelji u toj situaciji čak i uspjeli dogovoriti jer su shvatili da je u ovooj krizi djetetu jako važno da roditelji ... Neki se roditelji brinu hoće li povrijediti dijete ako mu odlučno kažu "ne", a ne bi htjeli ni naštetiti njegovim osjećajima ili samopouzdanju. I, konačno, ponekad su roditelji previše iscrpljeni da bi provodili pravila - ili ih uopće postavili.

Djeca znaju kada su i u kolikoj mjeri griješila, no isto tako znaju da su tijekom dana učinili i puno toga dobroga pa su frustrirana kad roditelji to ne primijete. Zato se uvijek radije fokusirajte na dobre stvari s kojima će naučiti prevladati one ... Prije nego što progovori djetetu su plač i vrištanje oblik komunikacije.

POVEZANE KNJIGE