Talijanski jezik – viši stupanj

Talijanski jezik – viši stupanj - Jernej, Josip | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jernej, Josip
DIMENZIJA
4,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Talijanski jezik – viši stupanj.pdf
ISBN
5091133250195

OPIS

Priručnik je ponajprije namijenjen polaznicima višeg stupnja nastave talijanskog jezika, a neka poglavlja će koristiti i onima skromnijeg predznanja. U uvodnom dijelu skupljene su važnije kontrastivne napomene namijenjene uklanjanju tipičnih pogrešaka što ih čine hrvatski govornici pri učenju talijanskog jezika. U postupnom slijedu redaju se zatim važna poglavlja o talijanskoj sintaksi i prikaz analize talijanske rečenice kao uvod u dublje proučavanje talijanskog jezika. Radi pravilnog usvajanja frazeologije govornog jezika i upoznavanja talijanskog načina života uopće, dodane su razgovorne vježbe i prigodna štiva, a na kraju je uvršten pregled povijesti, zemljopisa i društvenog uređenja Italije.

razredu 96 sati, učiteljima se preporuča da se prilikom izrade godišnjega izvedbenoga kurikuluma u 1. razredu koriste odgojno-obrazovnim ishodima inačice Francuski jezik, 1.

Ova web stranica sadrži veliku količinu materijala koji će vam pomoći pri učenju talijanskog jezika. Naučite neke osnovne fraze, proširite vokabular, ili pronađite jezičnog partnera s kojim ćete vježbati.

POVEZANE KNJIGE