Tražite i dat će vam se

Tražite i dat će vam se - Canfield, Jack | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canfield, Jack
DIMENZIJA
6,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Tražite i dat će vam se.pdf
ISBN
1746726687403

OPIS

Aladinov faktor pomaže nam prebroditi najveće zapreke i strahove koji nam priječe tražiti – te poučava jednostavnim načinima kojima se to čini. Donoseći nadahnjujuće priče o ljudima koji su uspijeli zato što su tražili ono što su htjeli.Ova knjiga poučava nas kako možemo izmijeniti naše živote – bez obzira na kakve prepreke nailazili. Pomoću tog znanja možemo prožnjeti plodove istinski bogato proživljenog života – bogatstvo koje ne izvire iz začarane svjetiljke, već iz srca.

08.10.2020. / 07:00 / bm Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! (Lk 11, 9) Tražite i dat će vam se: Sredstva iz Državnog proračuna RH Registrirane pravne osobe sa sjedištem u Bosni i Hercegovini mogu podnijeti prijave za dobivanje financijske potpore za provedbu prioritetnih programa i projekata koji nadopunjuju i proširuju zadovoljavanje općih i javnih potreba Hrvata u Bosni i Hercegovini »Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu koji kuca, otvorit će se.« Veliki dio našega odnosa s Bogom određen je molitvom prošnje; ostatak je zahvalnost. Odgovor na ustrajnu molitvu će doći.

Tu je okupljala snage za obranu zemlje. ... Praštajte i oprostit će vam se.

POVEZANE KNJIGE