Atlas anatomije čovjeka 1-2, Sobotta

Atlas anatomije čovjeka 1-2, Sobotta - Sobotta, J. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sobotta, J.
DIMENZIJA
6,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Atlas anatomije čovjeka 1-2, Sobotta.pdf
ISBN
1191727716121

OPIS

Nakon pet godina, pred Vama je 2. hrvatsko i 22. njemačko izdanje Sobottina anatomskog atlasa, koji i dalje ostaje svjetski standard atlasnog prikaza građe ljudskog tijela. Novo izdanje donijelo je niz promjena, opisanih u predgovoru prof. R. Putza i R. Pabsta 22. njemačkom izdanju. Novina je puno, ne u sadržaju, nego u organizaciji Atlasa, temeljem modernog pristupa učenju građe ljudskog tijela u medicini. Naglasak je na isticanju kliničko-anatomskih odnosa i još jasnijem i preglednijem prikazu građe i odnosa pojedinih tvorbi ili dijelova tijela. Takav suvremeni didaktički pristup omogućuje brzo snalaženje u Atlasu, dok su važni podatci iz tablica sada sustavno prikazani na jednom mjestu – u posebnom svesku uz prvi dio Atlasa. Posebice zahvaljujemo studentima, koji su marljivo učili iz l. hrvatskog izdanja Atlasa i upozorili nas na pogrješke u terminologiji ili označivanju tvorbi na slikama. Sve ispravke smo uputili njemačkim urednicima, koji su ih unijeli u novo izdanje. Vjerujemo da će studenti i dalje biti najstroži kritičari i pomoći nam da novo izdanje Atlasa bude još bolje. Zasluge za ovako vrijedno djelo prije svega idu izdavaču – Nakladi Slap, koja je i ovaj put napravila izuzetan izdavački pothvat i hrvatskoj medicinskoj javnosti dala prijevod Atlasa samo nekoliko mjeseci nakon izlaska novoga njemačkog izdanja. Zagreb, listopad 2006. A. MarušićPrijevod 22. izdanja sastoji se od 3 dijela: Svezak 1 – Glava, vrat, gornji ud, Svezak 2 – Leđa, utrobni organi, donji ud i Tablice za mišiće, zglobove i živce. Novo izdanje Sobottina atlasa sadrži još više kliničkih slika: primjerice, rendgenske, MRT i CT slike, endoskopske slike, intraoperativne slike organa u boji, slike pacijenata s najčešćim kljenutima itd.

Dvadeset treće izdanje Sobottina Atlasa usredotočeno je na uspješno polaganje ispita iz anatomije. Sobotta - Atlas Anatomije Čovjeka". Najbolji atlas anatomije na tržištu.

1720 novih slika i niz dopunjenih slika i tablica temelj su razumijevanja anatomskih tvorbi. Toggle navigation ... Atlas anatomije čovjeka, svezak 2, unutrašnji organi. Ovaj atlas omogućuje studentima, liječnicima i ostalim zainteresiranima da u vrlo kratkome razdoblju ponove anatomiju, da tekstom i slikom obnove i dopune svoje znanje. Sobotta, Atlas anatomije čovjeka Zagreb: Naklada Slap, 2013 CROSBI ID: 950446 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

POVEZANE KNJIGE