Dsm-IV – dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje

Dsm-IV – dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje - Američka psihijatrijska udruga | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Američka psihijatrijska udruga
DIMENZIJA
8,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Dsm-IV – dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje.pdf
ISBN
8553420482069

OPIS

DSM-IV je sustav znanja za psihijatre, neurologe, psihologe, liječnike opce prakse, pedijatre, interniste, specijaliste medicine rada, specijaliste školske medicine, psihoterapeute, defektologe, socijalne radnike, pravnike, penologe, pedagoge…

Broj stranica: 980 ... DSM-5 Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje Američka Psihijatrijska Asocijacija DSM je vodič za uređivanje podataka koji pomaže u tačnoj dijagnostici i lečenju duševnih poremećaja, a pri tom je vrlo funkcionalan, fleksibilan i praktičan. ma /MKB-10/ i Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje /DSM- IV/. MKB-10 definira mentalnu retardaciju kao stanje zaostalog ili nepotpu-nog razvoja uma, posebno karakterizirano oštećenjem sposobnosti koje se očituju za vrijeme razvoja, sposobnosti koje pridonose cjelokupnu stupnju DSM je namijenjen za uporabu kao praktičan, funkcionalan i fleksibilan vodič za uređivanje podataka koji mogu pomoći u točnoj dijagnostici i liječenju duševnih poremećaja.

DSM-5 Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje. Autor: Vlado Jukić, Goran Arbanas.

POVEZANE KNJIGE