Jezero dugog sunca

Jezero dugog sunca - Wolfe, Gene | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wolfe, Gene
DIMENZIJA
11,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Jezero dugog sunca.pdf
ISBN
6195161939201

OPIS

One koji poznaju Wolfea sigurno ne iznenađuje da je nedavno proglašen za jednog od tri najbolja pisca fantastike svih vremena (uz još J.R.R.Tolkina i Ursulu K. Le Guin). Oni pak koji ga još ne poznaju, mogu odsad uživati u njegovom najnovijem majstorskom djelu, tetralogiji KNJIGA DUGOG SUNCA, koja je ujedno i prvo Wolfeovo djelo objavljeno na hrvatskom.Scena nove Wolfeove tetralogije je generacijski zvjezdani brod golemih dimenzija i iz nepojmljivo daleke budućnosti nakon smrti Sunca… svijet ispunjen čudima kakve samo Wolfe može smisliti i tako živo opisati, svijet čije pravo porijeklo je zakopano u legendama, a u vlasti je čudnih bogova i naseljeno vremenom izmijenjenom ljudskom rasom. Wolfeov svijet je čarobna mješavina žrtvi, uhoda, egzorcizma, androida, duhova, genetskog inženjeringa, bogova, robota, kiborga i čega sve još ne… živa scena jakih likova, upečatljivih prizora i širim smislom koji dugo ostaje zabrinjavajuće neobjašnjiv… sve dok se s njim potpuno ne stopimo.IZVORI objavljuju sve četiri knjige ciklusa KNJIGA DUGOG SUNCA.

Najprodavanije iz kategorije-20 % SRCE TAME. Joseph Conrad.

Rowling - serija o Harryu Potteru; Robert Asprin - Još jedan krasan mit, Mitovi i korupcija, Nove Mitkoncepcije; George R. R.

POVEZANE KNJIGE