Jutro u Pompejima

Jutro u Pompejima - Stojić, Mile | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Jutro u Pompejima.pdf
ISBN
9634662696471

OPIS

“Stojić … sve ove godine ispisuje nezaobilaznu kroniku našeg stradanja. Ostat će upamćeno da je Mile Stojić – taj etnološki raritet, rođen u srcu zapadne Hercegovine, a prononsirani veležovac – napravio jedan od najljepših tekstova o Mostaru i njegovoj tragediji. »Jutro u Pompejima« obavezno je štivo o minulom ratu. To je knjiga za književne sladokusce, ali i za sve one koji misle da je još rano da zaboravimo kroz šta smo prošli.”– booksa.hr

KNJIGE Gdje kupiti JUTRO U POMPEJIMA - Građa - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu II Mile Stojić - Jutro u Pompejima (ZZ49) Nakladnik: Durieux Zagreb 1998. 190 str.

februara, radnim danima navijte satove sat vremena ranije jer jutarnji program počinje u 06.00. Arheološka senzacija u Pompejima: Pronađena gotovo neoštećena kočija s erotskim scenama. Pogledajte u kakvom su vozilu ruski diplomati morali napustiti Sj.

POVEZANE KNJIGE