Kad bi to zbilja bila…

Kad bi to zbilja bila… - Levy, Marc | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levy, Marc
DIMENZIJA
5,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad bi to zbilja bila….pdf
ISBN
1613857587229

OPIS

Romantična komedija … Knjiga postavljena u svijet širi i od samog života…priča koja zavodi u vjerovanju u nevjerojatno… roman koji se čita kako se film gleda… Žena-priviđenje za koje se Arthur pita: Kad bi to zbilja bila… A kad zatim otkriva ludu istinu, čitav mu se život mijenja. Doživljava najljepšu ljubav, pobjeđuje smrt, no da bi voljenu ženu zadržao i nakon toga, mora početi sve iznova. Romanu Kad bi to zbilja bila… prognoziraju veliki uspjeh, a Steven Spielberg otkupio je već prava za film po njemu!

tvrdi uvez format : 14,5 x 22,5 cm broj stranica : 240 Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Kad bi to zbilja bila... Tekstualna građa, tiskana .

OK, skeniranje samo po sebi meni osobno nije problem ali nema čovjek uvijek vremena 'skakati' do pedijatra i čekati u ... U trenutku kad sam počela raditi scenarij bila sam spremna na to da ćemo se naći na meti raznih kritika jer riječ je o jednoj osjetljivoj temi. ...

POVEZANE KNJIGE