Naranče nisu jedino voće

Naranče nisu jedino voće - Winterson, Jeanette | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winterson, Jeanette
DIMENZIJA
10,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Naranče nisu jedino voće.pdf
ISBN
9234581921904

OPIS

Prvi roman, kod nas još neprevođene, engleske spisateljice. Nagrađen najvišom britanskom nagradom za prvu knjigu, a nagrađena je i njegova televizijska adaptacija nagradom za najbolju dramu. Žestoka ljubavna priča koja, poput svih knjiga Jeanette Winterson, lomi naše predodžbe o spolu, vremenu i prostoru.

Ovaj roman o odrastanju prati avanture mlade Jeanette na putu od religiozne tinejdžerke do samosvjesne mlade žene. Jeannette Winterson (Naranče nisu jedino voće) Majka koja je kršćanska fanatkinja i kćer koja otkriva svoju lezbijsku seksualnost. Knjiga koja će svakako ostaviti podvojene reakcije zbog svog povremeno teško shvatljivog sanjarskog stila ali junakinja koja se bori sa odrastanjem u zadrtoj kršćanskoj sredini mogla bi rezonirati s mnogima ... Ljekovita svojstva naranče nisu samo u njezinom ukusnom plodu već i u kori.

Jedna stvar koju stabla naranče posebno vole je vlažnost zraka. coffee and tv eh,te divne klupe pete gimnazije ;) 04.12.2005. (11:31) - - - - naranče nisu jedino voće, ali ajvar je jedini umak.

POVEZANE KNJIGE