Pas u obitelji

Pas u obitelji - Fossati, Renata | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fossati, Renata
DIMENZIJA
11,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Pas u obitelji.pdf
ISBN
6658622823131

OPIS

Ukoliko odlučimo živjeti s psom, trebamo mu posvetiti dobar dio svog slobodnog vremena, pažnju i strpljenje. On će nas vrlo brzo nagraditi svojom ljubavlju i privrženošću. Ovaj vas priručnik želi uputiti na koji se način trebate brinuti o vlastitom psu, od prvih mjeseci života pa sve do starosti, kako odabrati pravo štene za vas i kod koga ga kupiti, kako ga uklopiti u svoj život, kuću ili stan i na koji ga način podučiti uspješnom suživotu. Pronaći ćete i korisne podatke o prehrani mladih i odraslih pasa, način na koji ćete psa održavati u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz nekoliko savjeta o ponašanju u slučaju nezgoda. Ova knjiga pruža vam potpun pregled koji će vam pomoći u odgajanju vašeg malog-velikog četveronožnog prijatelja.

Što moram znati o svom novom članu obitelji Esko i Akira su bebe stigle iz potresom pogođenih područja u Sisku. Stari su oko 3 mjeseca i mješanci labradora i polarne pasmine.

Ključ za mirno i sretno kupanje leži upravo u strategiji. 1.

POVEZANE KNJIGE