Plesna haljina žutog maslačka

Plesna haljina žutog maslačka - Škrinjarić, Sunčana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škrinjarić, Sunčana
DIMENZIJA
8,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Plesna haljina žutog maslačka.pdf
ISBN
5307125977324

OPIS

Plesna haljina žutog maslačka dirljiva je priča o ljepoti, nježnosti i dobroti koju svatko nosi u srcu, ali je ne pokazuje uvijek. Svake godine u šumi cvijeće priređuje raskošan bal. Svi odijevaju najljepše i najsvečanije haljine. No postoji i cvijet koji nitko ne primjećuje zbog njegove neuglednosti – maslačak. On nema ni novo ruho za veliku svečanost. Nad njegovom tugom sažalili su se kukci iz šume i odlučili mu pomoći. Maslačkova potištenost omekšala je srce staroga zlobnog pauka, koji mu odluči istkati najljepšu haljinu od najdivnije pređe. I tako je neugledni maslačak zablistao na balu i svojom ljupkošću zasjenio sve uzvanike.

Govori o maslačku koji je sebe smatrao previše ružnim da bi prisustvovao godišnjem plesu cvijeća. Ali budući da je imao dobre prijatelje, svi su se udružili da mu skroje lijepu haljinu. Plesna haljina žutog maslačka.pdf.

... LEK Plesna haljina žutog maslačka.ppt (*.zip, 1.33 MB) - Sonja LEK Ivica i Marica.ppt (*.zip, 2.11 MB) - Grga LEK Mačak u čizmama.ppt (*.zip, 2.95 MB) - Grga Plesna haljina žutog maslačka_strip (docx - 52.92KB ) Preuzmi Priča o rosi i tratinčici-nastavni listić (docx - 54.18KB ) Preuzmi Zekina želja_nastavni listić 1 (docx - 90.91KB ) Preuzmi ... \'Plesna haljina žutog maslačka\' Sunčane Škrinjarić (Foto: Sonja Kovač) Paučinasta haljina malog maslačka mnogima od nas jedna je od prvih asocijacija na najljepše bajke koje smo čitali u djetinjstvu. Ples cvijeća koji se ponavlja svake godine i danas zaokuplja male čitatelje, iako je u bajci opisan davne 1963.

POVEZANE KNJIGE