Priprema za 21. stoljeće

Priprema za 21. stoljeće - Kennedy, Paul | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kennedy, Paul
DIMENZIJA
5,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Priprema za 21. stoljeće.pdf
ISBN
9914086487954

OPIS

Priprema za XXI stoljeće U ovoj bogato dokumentiranoj knjizi autor iznosi niz zanimljivih podataka iz različitih aspekata života – od demografskih, preko ekonomskih, do kulturoloških, a tematizira niz tema (demografska eksplozija, komunikacije, financijska revolucija i uspon multinacionalki, poljoprivreda i biotehnološka revolucija, robotika, stanje okoliša…) i kroz spretan spoj iznosi ocjene stanja i perspektiva razvoja pojedinih velikih svjetskih regija (Japan, Indija i Kina, zemlje u razvoju, bivši SSSR i njegovo carstvo koje se raspalo, Evropa i SAD). To je knjiga koja će svakog čitatelja potaknuti na razmišljanje i promišljanje sadašnjeg stanja i budućnosti koja nam se nudi uz veću ili manju mogućnost utjecaja na buduće razvojne pravce

Vaša košarica je prazna. Pretraži Rave - primjer globalne subkulture za 21.

Često preveliku važnost dajemo riži, a zanemarujemo obilje drugih žitarica koje se danas nude na tržištu. Jedna od njih je i quinoa. Tehnički muzej Nikola Tesla u partnerstvu s Gradom Zagrebom prijavio je projekt Teslino novo ruho - Muzej znanosti i tehnike za 21.

POVEZANE KNJIGE