Priručnik za seminare i vježbe iz epidemiologije

Priručnik za seminare i vježbe iz epidemiologije - Vorko-Jović, Ariana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vorko-Jović, Ariana
DIMENZIJA
9,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za seminare i vježbe iz epidemiologije.pdf
ISBN
2174253015489

OPIS

Priručnik za seminare i vježbe iz epidemiologije s udžbenikom Epidemiologija čini cjelinu potrebnu studentima za ispit. Knjiga je podijeljena na seminare i vježbe. Seminari obrađuju sljedeću tematiku: tuberkuloza, cijepljenje, nesreće, rak u Hrvatskoj, praćenje koronarne bolesti u Hrvatskoj, AIDS i pušenje. Vježbe obrađuju sljedeće probleme: epidemiološki pokazatelji zdravstvenoga stanja, otrovanje hranom, populacijske usporedbe – dobna standardizacija, prospektivna i retrospektivna studija i ocjena rizika. Priručnik je namijenjen studentima Medicinskoga fakulteta za lakše praćenje nastave i nadopunjavanje znanja iz predmeta Epidemiologije

pozvan je dr. Heribert Mühlen, profesor dogmatike iz Paderborna u Njemačkoj, stjecanje saznanja iz područja metodike i didaktike nastave njemačkoga jezika i književnosti.

Seminari obrađuju sljedeću tematiku: tuberkuloza, cijepljenje, nesreće, rak u Hrvatskoj, praćenje koronarne bolesti u Hrvatskoj, AIDS i pušenje. Priručnik za seminare i vježbe iz epidemiologije . Permalink: Priručnik za seminare i vježbe iz epidemiologije s udžbenikom Epidemiologija čini cjelinu potrebnu studentima za ispit.

POVEZANE KNJIGE