Psić Gogi

Psić Gogi - Borovac, Ivanka (ur.) | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borovac, Ivanka (ur.)
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Psić Gogi.pdf
ISBN
2308148269891

OPIS

Psić Gogi je slikovnica namijenjena maloj djeci, sa platnenom zakačkom koja je prilagođena za kolica ili krevetić.

Facebook omogućuje... Psi (Canidae) su porodica unutar natporodice psolikih životinja.U tu porodicu pripadaju lisice, razne vrste poznate pod imenom "šakali", kojoti, vukovi, ali i domaći psi.Danas su rasprostranjeni na svim kontinentima, ali ih prvobitno nije bilo u Australiji, na Novom Zelandu, Novoj Gvineji, Madagaskaru i Antarktici.Međutim, danas su gotovo svuda udomaćeni, i to uz pomoć čovjeka. Psić Gogi. Borovac, Ivanka (ur.) 29,00 kn.

Bol je apstraktan pojam, a opet tako poznat već i najmanjima. Kako opisati bol, kako definirati što točno boli, koliko boli i kako si pomoći da budeš bolje i da bol prestane, neke su od stvari koje smo pokušali definirati uz pomoć djece predškolske dobi. Serija prati doživljaje tri jako znatiželjna dinosaura koji imaju važan zadatak - žele svukuda ići, sve vidjeti, sve iskusiti i sve isprobati! Pridružite se odvažnima, hrabrima i domišljatima Gogi, Bobiju i Toniju na njihovom epskom putovanju prepunom pustolovina i otkrića na kojem pobliže upoznaju planet na kojem žive Bobi se ne može pridružiti Gogi i Toniju u igri, no otkriva da ima skrivene talente.

POVEZANE KNJIGE