Školski informatički rječnik

Školski informatički rječnik - Kiš, Miroslav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kiš, Miroslav
DIMENZIJA
11,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Školski informatički rječnik.pdf
ISBN
7685177327271

OPIS

ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI ŠKOLSKI INFORMATIČKI RJEČNIK je dvojezičan i dvosmjeran englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski informatički rječnik.U njemu je popisana i opisana informatička terminologija za srednje i osnovne škole.Sadrži sve informatičke pojmove koji se prema Planu i programu nastave informatike u Hrvatskoj nalaze u relevantnim (odobrenim) udžbenicima.Obrađen je korpus do 4000 nosivih riječi.Definicije i opisi po opsegu i sadržaju korespondiraju sa građom iz udžbenika.Rječnik je namijenjen učenicima srednjih i završnih razreda osnovnih škola.Rječnik se temelji na dva glavna izvora: srednjoškolskim udžbenicima i Englesko-hrvatskom i hrvatsko-engleskom informatičkom rječniku Miroslava Kiša, Naklada Ljevak, 2000.

Da biste se mogli koristiti aplikacijom, morate otvoriti korisnički račun na mrežnoj stranici rječnici.hr. Za Vaš će se korisnički račun vezati digitalne inačice svih rječnika koje ste kupili. Školski rječnik hrvatskoga jezika izrađen u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje normativni je jednojezični rječnik namijenjen u prvome redu učenicima završnih razreda osnovne škole i srednjoškolcima, ali i svima koji se služe hrvatskim standardnim jezikom.

Sadrži sve informatičke pojmove koji se prema Planu i programu nastave informatike u Hrvatskoj ... Školski rječnik hrvatskoga jezika Skupina autora. 349,00 kn.

POVEZANE KNJIGE