Zavoji

Zavoji - Đanić,Davorin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đanić,Davorin
DIMENZIJA
5,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Zavoji.pdf
ISBN
4831288496552

OPIS

Tehnika previjanja rane, kao jedan od tradicionalnih, najstarijih oblika medicinske i nemedicinske pomoći i tehnike postavljanja zavoja i poveza različite namjene u zbrinjavanju ozljeda i bolesti – u svakodnevnoj su praksi brojnih (ne samo kirurških) medicinskih disciplina; u osposobljavanju laika za pružanje prve pomoći i kućne njege – ove se tehnike ubrajaju među najvitalnije sadržaje obuke.U uobličavanju tehnika zbrinjavanja ozlijeđenih ili oboljelih osoba autori uvijek decidirano naglašavaju optimalne tehnike izbora, i pri tome nijansiraju i alternativne, analogne tehnike primjenljive u zadanim situacijama. Imajući u vidu brojne terminološke alternative, odnosno leksičke i jezične upite u ovom području, ali i činjenicu da će razine opće naobrazbe, stručnosti i aspiracija čitateljstva biti različiti, autorski tim se svjesno opredijelio za pojednostavljenje nomenklature prikazanih tehnika u daljnjem tekstu, smatrajući termine tipični zavoji, tipični povezi i posebne vrste zavoja i poveza – prihvatljivim i opravdanim u odnosu na postavljene didaktičke i stručno-metodološke ciljeve.

Informacije i usluge u Decathlon... Bandaže, zavoji, gips, Kinesio tape, Omnitape, podtape Pogledajte naš izbor bandaža za sport, terapiju i rehabilitaciju. Temeljne funkcije i učinci Kinesio Tapinga pogledajte ovdje. Elastično kompresivni zavoji.

Rehabilitacija Kinesio trake i zavoji - Steznici - Steznici - Steznici i hlađenje, Decathlon.hr: Sportska roba, sportska odjeća, sportska obuća. Informacije i usluge u Decathlon... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Zavoji autora Đanić,Davorin, Sekelj, Alan.

POVEZANE KNJIGE