Do ponovnog susreta

Do ponovnog susreta - Krantz, Judith | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krantz, Judith
DIMENZIJA
4,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Do ponovnog susreta.pdf
ISBN
2340653124343

OPIS

Čita se u jednom dahu, kao bajka, napisat će kritika o novom bestseleru Judith Krantz, a on bajka zaista i jest, iako malo izvrnuta. Eve je, kao u bajci, princeza koja čuva nevinost za svog princa, no onda bajka poprima drugi tok. Kad shvaća da nevinost ne čuva ona, nego drugi u njezino ime, bježi s putujućim glumcem, da bi, živeći s njim u grijehu, i sama stupila na daske, ali kao pjevačica. Pjevačica u kojoj, osim grijeha, zacijelo ima i nešto božansko,. jer njezin pjev diže ljude sa smrtne postelje. I, nakon svega, pribavlja joj muža diplomata i nasljednika šampanjske tvrtke – njezina pravog princa. No to nije kraj bajke, nego tek početak priče. Jer osim pastorka, koji, nakon sramotnog života doživljava sramotan kraj, Eve rađa i dvije kćeri, Freddy i Delphine, koje ako ništa drugo, dokazuju da u njima teče majčina krv.« Ljubavni roman u dva sveska.

U ovoj zanosnoj priči o sponama koje vezuju majku i kćer, Dajna Džefriz istražuje opasna dvoumljenja ljudskog srca i razodeva njegove misterije sloj po sloj, a ujedno odaje veliko priznanje majčinskoj ljubavi. Do ponovnog susreta. Home → Generalno → Do ponovnog susreta .

- Predstavite sebe i svoj rad ... 3dio Zahvalni za svu ljubav koju nam je pružala, do ponovnog susreta u vječnosti u nadi uskrsnuća ostaju: sestra č.

POVEZANE KNJIGE