Duhovne tajne Tantre – mudrost Božica

Duhovne tajne Tantre – mudrost Božica - Frawley, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Frawley, David
DIMENZIJA
5,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Duhovne tajne Tantre – mudrost Božica.pdf
ISBN
8531932348582

OPIS

Tantru je najbolje definirati kao energetski pristup duhovnom putu koji rabi različite tehnike poput mantri, rituala, pranayame i meditacije. Sadrži i put znanja koji nas usmjerava samospoznaji i uvidu u Apsolut. Kao takva predstavlja kompleksni integralni sustav za razvijanje svijesti koji sadrži ponešto za sve one koji teže istini. Ova knjiga predstavlja meditativnu i mantričku stranu tantre, onakvog uvriježenog oblika kakav se prakticira u Indiji. Pisana je sa stajališta praktikanta i osobe trenirane u Ayurvedi (yogijskoj medicini). Kao takva, ona nastoji predstaviti živi duh i praksu tantre, umjesto da donosi samo još jedan akademski prikaz o ovoj temi. Knjiga je podijeljena u tri osnovne sekcije s “Dodatkom” kao četvrtim. Svojim sadržajem nastoji predočiti podrijetlo, teoriju i praksu tantričke yoge.

Sadrži i put znanja koji nas usmjerava samospoznaji i uvidu u Apsolut. David Frawley - Duhovne tajne tantre : mudrost božica. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

VIŠE O KNJIZI. DISANJE I ZDRAVLJE - Indijske vježbe disanja.

POVEZANE KNJIGE