Emocionalna inteligencija – procjene i vrste

Emocionalna inteligencija – procjene i vrste - Simmons, John C., Jr. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simmons, John C., Jr.
DIMENZIJA
10,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Emocionalna inteligencija – procjene i vrste.pdf
ISBN
2685421295747

OPIS

Ova knjiga Vas upućuje u to kako izmjeriti emocionalnu inteligenciju u sebi i drugima, kako osnažiti osjećaje, ostvariti uspješne međuljudske odnose… Prepoznat ćete vlastite emocionalne značajke i vidjeti kako one djeluju na Vaš radni učinak. Osobe koje traže posao saznat će više o svojim osobnim sklonostima i lake donijeti odluku kakvi im poslovi najbolje leže. Saznat ćete kako uspostaviti kvalitetne odnose prema širokom krugu osoba, kao to su vaši prijatelji, kupci, vaši pretpostavljeni i drugi. Knjiga će Vas upoznati s različitim postupcima kako se uspješno ophoditi s 26 postojećih tipova ljudi. Nastavnici mogu postati djelotvorniji u poticanju učenja i vođenju razreda. Otkrijte neke od najkorisnijih spoznaja koje ćete ikad dobiti.

u 23:54 Do isteka još Oglas prikazan inteligencija i emocije. Navode se vrste inteligencija prema Gardneru i klasifikacija emocija.

Ilić, "EMOCIONALNA INTELIGENCIJA I USPJEŠNO VOĐENJE", Ekonomski pregled, vol.59, br. 9-10, str.

POVEZANE KNJIGE